Protect szúnyoglárva-irtó tabletta 10db

Protect szúnyoglárva-irtó tabletta 10db

Protect szúnyoglárva-irtó tabletta 10db

Tenyészvizekbe juttatva alkalmas a szúnyoglárvák kifejlődésének, a bábok kifejlett farszúnyogká alakulásának gátlására. Számos szúnyogfaj (Aedes aegypti, Aedes albopictus, Culex pipiens) lárváit érinti. A tabletta víz hatására lassú ütemben bocsátja ki hatóanyagát, így megakadályozza a szúnyogok kikelését a kezelt vízből. A legtöbb egyéni kihalás bábállapotban következik be. Nincs hatással a felnőtt szúnyogokra! A készítmény felhasználható lakóházak közelében lévő víztestek kezelésére, Alkalmasak lehetnek szúnyoglárvák időszakos vagy folyamatos szaporodására, nem használják ivóvízként, Ne nyúlj élő vízhez, (Díszhal. Kezelhető víztestek:
Esővízgyűjtők (pl. vödrök, tartályok stb.)
Kerti tó vízálló alappal


csome.hu

395 Ft

Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Vélemények
Részletek

Alkalmazási dózis: A kezelendő vízgyülemet előzetesen szemrevételezze, majd határozza meg a szükséges mennyiséget az alábbi táblázat figyelembe vételével: A kezelendő víz jellege Dózis
tiszta 1 db tabletta/300-400 liter víz
szennyezett 1 db tabletta/150-200 liter víz
erősen szennyezett 1 db tabletta/20-30 liter víz
A csomagolást a perforáció mentén, arra alkalmas eszközzel (pl. ollóval) bontsa meg úgy, hogy a tabletta ne sérüljön meg, illetve a használati utasítás a továbbiakban is olvasható maradjon.
A tabletta a hatóanyagot akkor kezdi kibocsátani, amikor az a vízzel érintkezik, ezért ügyeljen arra, hogy a tablettát a víz ellepje. Ha szükséges, a kezelést havonta egyszer ismételje meg.
A tablettával kezelt víz nem alkalmas étkezésre termelt növények (pl. zöldségek, fűszernövények) öntézésére, de felhasználható a talaj, illetve az udvar locsolására, valamint a kert, park, legelő öntözésére.
Felhasználás előtt mindig olvassa el a termék címkéjét is, és a felhasználási utasításban leírtakat minden körülmény között tartsa be!


A kép illusztráció, a termék valóságban eltérhet. Az árváltozás jogát fenntartjuk. 
Raktárkészletről kérem érdeklődjön 06-20-592-9782 vagy festek@csome.hu

Adatok
EAN-KÓD
5997378730842
Cikkszám
5997378730842
Vélemények