133 HOMOK - KERACOLOR FF FUGÁZÓ - 5KG

133 HOMOK - KERACOLOR FF FUGÁZÓ - 5KG

KERACOLOR FF FUGÁZÓ - 5KG

A Mapei KERACOLOR FF 5kg fugázó kiváló minőségű összetevőkből áll, amelyek biztosítják a tartós és esztétikus eredményt. Az anyag könnyen használható, és segítségével gyorsan és egyszerűen lehet fugázni a burkolatokat. A Mapei KERACOLOR FF fugázó rendkívül hatékony, és kiválóan alkalmazható bármilyen típusú kerámia- és természetes kőburkolatokhoz. A Mapei KERACOLOR FF 5kg fugázó széles választékban kapható a felhasználók széles körének megfelelően. A Mapei KERACOLOR FF fugázó színskálája tartalmazza a legnépszerűbb és leggyakrabban használt színeket, mint például a fehér, a szürke, a bézs, a barna, a zöld és a kék. A csome.hu oldalán az összes elérhető színt megtudja rendelni. A Mapei KERACOLOR FF fugázó színskálája kielégíti a legkülönfélébb igényeket, így biztosan megtalálhatja a megfelelő színt az Ön burkolatához. A Mapei KERACOLOR FF fugázó felhasználása egyszerű és gyors. A fugázó könnyen keverhető vízzel, majd egyszerűen felhordható a burkolatra a megfelelő fugázókéssel. A Mapei KERACOLOR FF fugázó gyorsan és hatékonyan szárad, így rövid időn belül befejezheti a fugázási munkálatokat. A Mapei KERACOLOR FF fugázó kiváló minőségű anyag, amely garantálja a tartósságot és a hosszú élettartamot. A Mapei KERACOLOR FF fugázó a Mapei cég által gyártott termék, amely a legmagasabb minőségi színvonalat képviseli. A Mapei már több mint 80 éve van jelen az építőiparban, és olyan innovatív és megbízható termékeket gyárt, amelyek megfelelnek a legmagasabb elvárásoknak. A Mapei KERACOLOR FF fugázó is ilyen termék, amely biztosítja a tartósságot és a magas minőséget.


csome.hu
csome.hu-ajánlatkérés

Mapei
4 065 Ft

Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Vélemények
Részletek

Alkalmazási területek:

Fokozott terhelhetőségű, polimerekkel módosított, DropEffect technológiával készült vízlepergető tulajdonságú, cementkötésű fugázóhabarcs 6 mm fugaszélességig.Bármilyen (egyszer vagy kétszer égetett, klinker, kőporcelán, stb.) kerámiaburkolat, terrakotta, kőlap burkolat (természetes kőlap, márvány, gránit, műkő, stb.), üvegés márványmozaik burkolat fugázása. Könnyen felhordható és kialakítható felület, sima, tömör fugázása bel- és kültéri padlón és falon. Alkalmas úszómedencék, fürdőszobák, konyhák, valamint különösen sima és fényezett padlófelületek fugahézagainak kitöltésére. Olyan beépített különleges hidrofób adalékszereket tartalmaz, ami miatt a fugaanyag rendkívül tartós, nagymértékben vízlepergető, az elkoszolódásra kevésbé hajlamos, azaz szennytaszító (DropEffect technológia) és foltosodásálló lesz. A Keracolor FF Flex-et Fugolastic-kal keverve javulnak a kikeményedett fuga jellemzői, amely így különösen nagy igénybevételnek kitett környezetben is megfelelő szilárdságot mutat.


Hogyan kell fugázni?

A fugázás a csempék vagy a mozaiklapok közötti hézagok kitöltését jelenti, hogy a felület sima és egyenletes legyen, és a nedvesség ne szivárogjon be a hézagokon keresztül. A következő lépések segítenek abban, hogy szakszerűen fugázzon:

  1. Válasszon megfelelő fugázóanyagot: Válasszon olyan fugázóanyagot, amely alkalmas a felhasználásra, és megfelel a csempék vagy mozaiklapok típusának, illetve a felhasználásnak megfelelően. Például a fürdőszobában vagy a konyhában használjon vízálló fugázóanyagot. Oldalunkon található Mapei KERACOLOR FF FUGÁZÓ a legjobb választás.

  2. Készítse elő a felületet: Az első lépés a felület előkészítése. Tisztítsa meg a csempéket vagy mozaiklapokat, és hagyja teljesen megszáradni.

  3. Vegye fel a fugázóanyagot: Válassza ki a megfelelő fugázóanyag színét, majd keverje össze az előírásoknak megfelelően. Vigye fel a fugázóanyagot egy speciális fugázókanállal, és nyomja bele a hézagokba.

  4. Tisztítsa meg a felületet: Ha a fugázóanyag kiszáradt a hézagokban, törölje le a felesleget egy nedves szivaccsal, és a felületet tisztítsa meg. Várjon legalább 24 órát, mielőtt vízzel érintkezik a csempékkel vagy mozaiklapokkal.

  5. Végezze el a záró lépéseket: Ha szükséges, végezze el a végső simítást egy fugázókés segítségével, majd hagyja teljesen megszáradni a felületet. Ha a felületre égetődött fugázóanyag maradványokat talál, távolítsa el azokat egy fugázómaró segítségével.

A fugázás elvégzésekor mindig kövesse az adott fugázóanyag gyártójának utasításait, és gondoskodjon a megfelelő szellőzésről és védelemről, például szemüveg és kesztyű viseléséről.


A kép illusztráció, a termék valóságban eltérhet. Az árváltozás jogát fenntartjuk. 
Raktárkészletről kérem érdeklődjön 06-20-592-9782 vagy festek@csome.hu

Adatok
Szín
Választható
Kiszerelés
5 kg
Anyagszükséglet
Hézagmérettől függően
Bedolgozási idő
kb. 2 óra
Járható
kb. 24 óra múlva
Teljesen terhelhető
7-10 nap múlva
Eltartható
24 hónapig (5 kg-os alumínium/műagyag zsákos ki-szerelésekben)
Felhordás/Bedolgozható
MAPEI fugázógumival vagy lehúzóval
EAN-KÓD
8022452083846
Szín
Homok
Kiszerelés
5KG
Cikkszám
8022452083846
Tömeg
5 kg/db
Vélemények