CÉGÜNKRŐL

A Csöme kft. egy kis családi vállalkozásként indult 1997 decemberében Fa-fém-forg Bt néven. Cégünk kezdetben famegmunkálással és fémmegmunkálással foglalkozott, ami magába foglalta a különféle hegesztési és famegmunkálási eljárásokat, lemezalakításokat, marás illetve esztergálási felületek képzését egyaránt.

Az egyre növekvő vállalkozás tovább bővítését 1999-ben kezdtük meg, mikoris kereskedelmi

 tevékenységbe kezdtünk, amivel a ráckevei térség lakossági igényeit kívántuk kiszolgálni, immáron a  Csöme Kft. nevet viselve. A bővítés kezdetekor főtermékünknek a festéket tettük meg, és a hozzá tartozó segédanyagokat. Emellett kínálatunkban már akkor megtalálhatóak voltak a kisebb felújításokhoz szükséges építőanyagok, gépek, szerszámok, amelyeket nem csak megvásárolni lehetett, hanem bérelni is. A folyamatos növekedés eredményeként 2007-ben cégünk átalakult korlátolt felelősségű társasággá.  Az állandó fejlesztéseknek köszönhetően könnyűszerrel tudtunk igazodni a mindenkori piac igényeihez. Ebben az időben már több saját tulajdonú telephellyel és géppel is rendelkezett vállalkozásunk. Így 2008-ban új piaci lehetőséget keresve nagykereskedelmi tevékenység felé vettük az irányt, amin gyorsan meghozta a gyümölcsét, hiszen ma már ezen tevékenységünk az egész országra kiterjed. Közel 300 viszonteladóval, több márka kizárólagos képviseletét is ellátva azok forgalmazójaként vagyunk jelen a magyar piacon.

A 2010-es válság sem tudta befolyásolni cégünk folyamatos fejlődését és növekedését, azóta is szakadatlanul tudjuk bővíteni kínálatunkat és szolgáltatásainkat. Ez a jó, megbízható és rugalmas szakember gárdának köszönhető, akik a cég megalakulása óta azon fáradoznak, hogy a legmagasabb szintű szolgáltatást és termékeket tudják kínálni a töretlenül bővülő vásárlói körünknek.

A jelenleg 22 főből álló csapatunkkal folyamatosan is a fejlődési és bővülési lehetőségeket keressük. Ennek köszönhetően 2021-ben vállalkozásunk egy légtechnikai berendezkedéssekkel foglalkozó nagykereskedelemmel kötött szerződést, így felkerült a Csöme kft. palettájára a piacon található összes légtechnikai berendezés. Mindeközben eszközeink és gépeink kínálatát is fejlesztettük és bővítettük, hogy a lehető legjobb eszközöket tudjuk nyújtani vevőink számára.

A korral haladva 2022-ben eljutottunk arra a szintre, hogy kínálatunkat és szolgáltatásainkat interneten keresztül is igénybe lehessen venni. Létrehoztunk egy átfogó Webshopot, ahol minden terméket, gépet, eszközt, emellett az összes szigeteléssel kapcsolatos termékünket megtekinthetik és megrendelhetik, az otthon kényelméből, az ország bármely pontjáról.  Online platformunkon is törekszünk a legmagasabb fokú kiszolgálásra. Több kollégánk is folyamatosan azon dolgozik, hogy árajánlat készítéssel és ügyfélszolgálatos kiszolgálással ki tudják elégíteni vásárlóink kívánságait. Nagy örömünkre szolgál, hogy eddig visszajelzések alapján ez sikerül is!

 

Cégünk a jövőben sem kíván megragadni ezen a szinten, hiszen folyamatosan azon dolgozunk, hogy munkánkkal, eszközeinkkel és termékeinkkel egy fenntarthatóbb életet támogató és környezetbarátabb kínálattal tudjuk fogadni minden kedves Vásárlónkat.

olcsobbat.hu argep.hu simplepay_hu_v2