A70 ARANYESŐ - PLATINUM EGYRÉTEGŰ BELTÉRI FALFESTÉK POLI-FARBE - 2,5L

A70 ARANYESŐ - PLATINUM EGYRÉTEGŰ BELTÉRI FALFESTÉK POLI-FARBE - 2,5L
A70 ARANYESŐ - PLATINUM EGYRÉTEGŰ BELTÉRI FALFESTÉK POLI-FARBE - 2,5L
A70 ARANYESŐ - PLATINUM EGYRÉTEGŰ BELTÉRI FALFESTÉK POLI-FARBE - 2,5L
A70 ARANYESŐ - PLATINUM EGYRÉTEGŰ BELTÉRI FALFESTÉK POLI-FARBE - 2,5L

Poli-Farbe Platinum – A70 ARANYESŐ

A Poli-farbe a webáruházunkban kapható Platinum sorozat falfestéke.  Ez a festék egyrétegű festék magas fényű és tartós tulajdonságokkal.  A belső dekorációban használt festék kivételes tapadást biztosít betonhoz, falazathoz és vinil burkolatokhoz. Új vakolt felületek, régi festett felületek, gipszkarton és tapéta festésére alkalmas. Bevonata matt, tartós, könnyen tisztítható. Ellenáll a víznek és a külső szennyeződéseknek is. Egyrétegű falfesték a Poli-farbe kiváló tapadási tulajdonságaival, tartósságával és kémiai stabilitásával ideális választás beltéri alkalmazáshoz, minden környezetben.  Ezenkívül könnyen felvihető, és nagy területeket is lefed anélkül, hogy több rétegre lenne szüksége!


csome.hu

Mapei márka:
7 710 Ft

Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Vélemények
Részletek

FELHASZNÁLÁS

A festéket felhasználás előtt gondosan fel kell keverni. A felületnek megfelelő szilárdságúnak, száraznak, por- olaj- és zsírmentesnek kell lennie. A még festetlen mész-, mészcement vakolatokat át kell csiszolni, portalanítani. Régi bevonatoknál a laza, leváló részeket kaparással, csiszolással el kell távolítani, és a falfelületet Poli-Farbe Platinum finomglettel ki kell javítani. Festés előtt minden esetben használjon Poli-Farbe Platinum diszperziós mélyalapozót. A mélyalapozóba 5-10%-ban elkevert Poli-Farbe Platinum falfesték megkönnyíti az alapozást, láthatóvá teszi az alapozott és nem alapozott felületek közötti különbséget, hogy ezt elérjék a Poli-Farbe Platinum falfestéket először külön, a térfogatával kb. azonos mennyiségű mélyalapozóval kell elkeverni, ezután könnyen elkeverhető a teljes mélyalapozó mennyiséggel. A megfelelően előkészített falfelületre egy, vagy maximum két rétegben szükséges a festéket felfesteni. A festéket nem szükséges hígítani. Ha a felhordás módja miatt a hígítás mégis szükséges, 5-10%-ban hígítható. A második réteg felhordása előtt a helyiség és a falfelület hőmérsékletétől függően minimum 2 óra száradási idő szükséges. Tapéta festhetőségét próbafestéssel kell meghatározni. Ekkor a festéket kb. 5% vízzel kell hígítani. A tapéta tiszta, pormentes és ragasztóanyag maradékától mentes legyen. Két réteg festése között legalább 3-4 óra száradási időt kell biztosítani. A nem megfelelő alkalmazástechnikából fakadó hibákért felelősséget nem vállalunk. A termékkel nem lehet dolgozni +5 °C-nál alacsonyabb hőmérsékleten, beleértve a fal és a levegő hőmérsékletét. 

A Poli-Farbe Kft. gyártósoráról 2004. óta gördülnek le a Platinum-termékek.  Az első évben csak fehér színben, de színezhető formában került a boltok polcaira az egyrétegű, csepegésmentes, mosható és illatosított beltéri falfesték. A következő években a fehér szín mellé egyre több szín sorakozott fel a Platinum-palettára. Napjainkra 64 féle színben kapható a termék, amelynek színkínálata évről évre frissül a legújabb trendeknek megfelelően, idén 7 csodás bézses, szürkés árnyalattal gazdagítottuk az eddigi palettát. A termék nem tartalmaz hozzáadott formaldehidet és olyan kémiai vegyületet, amelyet a formaldehid tárolására és folyamatos felszabadítására fejlesztettek ki, ezáltal válik biztonságosabbá a vásárlók számára. 2018-ban elnyerte Az Év Terméke Díjat beltéri falfesték kategóriában.


A kép illusztráció, a termék valóságban eltérhet. Az árváltozás jogát fenntartjuk. 
Raktárkészletről kérem érdeklődjön 06-20-592-9782 vagy festek@csome.hu

Adatok
Anyagszükséglet
15-20 m2/l egy rétegben
Felviteli eszközök
Ecsettel, rövid szőrű hengerrel
Száradási idő
2 óra
Tárolhatóság
5-25 °C hőmérsékleten. Fagyveszélyes!
Javasolt rétegszám
1 vagy 2
Hígitás
Ha a felhordás módja szükségessé teszi, legfeljebb 10%-ban vízzel
EAN-KÓD
5998672176145
EAN-KÓD 2.
5998672176152
Szín
Aranyeső
Márka
Poli-Farbe
Kiszerelés
2,5L
Cikkszám
5998672176145_5998672176152
Tömeg
2,5 kg/db
Vélemények