BARNA 510 - DUNAPLASZT KERÍTÉSFESTÉK MULTIFUNKCIÓS - 0,75 L

BARNA 510 - DUNAPLASZT KERÍTÉSFESTÉK MULTIFUNKCIÓS - 0,75 L
BARNA 510 - DUNAPLASZT KERÍTÉSFESTÉK MULTIFUNKCIÓS - 0,75 L
BARNA 510 - DUNAPLASZT KERÍTÉSFESTÉK MULTIFUNKCIÓS - 0,75 L
BARNA 510 - DUNAPLASZT KERÍTÉSFESTÉK MULTIFUNKCIÓS - 0,75 L

BARNA 510 - DUNAPLASZT KERÍTÉSFESTÉK MULTIFUNKCIÓS - 0,75 L
A Dunaplaszt Multifunkciós kerítésfesték fémre és fára egyaránt alkalmazható, ez önmagában óriási kényelmet jelent több kerítés, illetve vegyes alapanyagú kerítések esetén. A felületek előkészítése is roppant egyszerű, mint azt alább részletesen kifejtjük. 
Lenolajkencével vagy Xylamonnal beeresztett, vagy régebben lazúrral, zománcfestékkel lefestett fafelületre ecseteléssel, szórással vagy teddy-hengerrel lehet felvinni. Új, fémtiszta vagy régi drótkefézett acélfelületre 2 rétegben felhordva korróziógátló pigment-tartalmánál fogva megfelelő védelmet nyújt. Felület előkészítéshez rozsdaoldó alkalmazását nem javasoljuk. A festék teljes keresztmetszeti átkeményedése 2-3 hét alatt történik meg. A festéshez használt eszközök tisztítása lakkbenzinnel történhet.


csome.hu
csome.hu-ajánlatkérés

4 020 Ft

Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Vélemények
Részletek

A Dunaplaszt Multifunkciós kerítésfesték minőségét a gondosan megválasztott összetevők és a magas színvonalú gyártási technológia biztosítja.

A Dunaplaszt Multifunkciós kerítésfesték tartalmaz műgyantát, környezetbarát korróziógátló pehely-pigmenteket, vízlepergető viaszt, valamint színes pigmenteket. Ezek az összetevők biztosítják, hogy a kerítés felülete ne korrodálódjon, valamint esztétikus színe, selymes fénye hosszú időn át fennmaradjon. Mindez ráadásul környezetbarát módon érhető el az Egrokorr termékeivel.

Egyszerű felhasználás

A Dunaplaszt Multifunkciós kerítésfesték alapozó és zománc egyben. Ez gyakorlatilag tökéletesen kimeríti az egyszerűség fogalmát.

A Dunaplaszt Multifunkciós kerítésfesték lehetővé teszi azt, hogy csupán egyetlen alapanyaggal kelljen dolgoznunk, hiszen nincs szükség a festés előtt alapozásra.

Ez azonban nem jelenti azt, hogy minden előkészületet mellőzhetünk a festés előtt. Olyan terméket sajnos még senkinek nem sikerült kifejlesztenie, mely bármilyen állapotú felületen felhasználható és tökéletes végeredményt nyújt. Lássuk, milyen előkészületekre van szükség a Dunaplaszt Multifunkciós kerítésfesték felhasználása előtt.

Faszerkezetek előkészítése és festése

Legyen szó bármilyen kültéri faszerkezetről, például kerítésről, pagodáról vagy korlátról, a Dunaplaszt Multifunkciós kerítésfesték a legegyszerűbb és leghatékonyabb megoldás.

A faszerkezetek megkívánják az előkészületet festés előtt. Ez lehet lenolajkence, lazúrfesték vagy egyéb, régebbről megmaradt alkid vagy olaj alapú fedőfesték is szolgálhat alapnak. Miután bármelyik anyaggal lekezeltük a fafelületet, ezután festhető a faszerkezet.

A Dunaplaszt Multifunkciós kerítésfesték felhordható ecsettel, hengerrel vagy szórással. Mivel egy homogén eloszlású festékről van szó, ezért ez tovább növeli a kényelmet, valamint a végeredmény esztétikáját.

Fémszerkezetek előkészítése és festése

A fémszerkezetek még kevesebb előkészületet kívánnak meg, mint a fafelületek, amennyiben a Dunaplaszt Multifunkciós kerítésfesték mellett dönt.

Nincs szükség rozsdaoldó használatára, valójában kifejezetten ellenjavalt egy ilyen típusú előkészítés. Mindössze egy drótkefével kell megtisztítani a korrodálódott részeket, azután a tiszta, pormentes felületet azonnal lehet festeni.


A kép illusztráció, a termék valóságban eltérhet. Az árváltozás jogát fenntartjuk. 
Raktárkészletről kérem érdeklődjön 06-20-592-9782 vagy festek@csome.hu

Adatok
Fényességi fokozat
Selyemfényű
Kiadóssága
8-10 m2/L
Hígitás
Nem szükséges
EAN-KÓD
5995801162017
Szín
Barna
Cikkszám
5995801162017
Tömeg
1 kg/db
Vélemények