BUVÁRSZIVATTYÚ - AL-KO DRAIN 10000

Raktárkészlet: 2 db
BUVÁRSZIVATTYÚ - AL-KO DRAIN 10000

Az AL-KO DRAIN 10000 egy extra erős és robusztus búvárszivattyú, melynek 650 watt teljesítménye tökéletesen megfelel a súlyosabb körülmények közötti szennyezett víz szivattyúzásának. Különleges járókerék technológiája garantálja, hogy akár extrém feladatokkal is könnyedén megbirkózzon. Automatikus kikapcsolása úszókapcsolóval működik, így könnyedén kezelhető és hatékonyan üzemeltethető.

Főbb jellemzők:

  • Speciális Járókerék Technológia: Az AL-KO DRAIN 10000 modellnek köszönhetően a szennyezett víz szivattyúzása sem jelent problémát. Képes kezelni akár 30 mm-es szemcseméretű szennyeződéseket is.
  • Kompakt és Robusztus Kialakítás: A szivattyú kompakt méreteivel és robusztus szerkezetével ideális választás minden kertészeti és otthoni feladathoz.
  • Automatikus Kikapcsolás: Az úszókapcsolóval ellátott automatikus kikapcsolás megkönnyíti a szivattyú üzemeltetését, és biztosítja a folyamatos működést.

Műszaki adatok:

  • Teljesítmény: 650 watt
  • Maximális szállítási sebesség: 10,000 l/óra
  • Szállítási magasság: 8 méterig
  • Szemcseméret: 30 mm-ig

Az AL-KO DRAIN 10000 búvárszivattyúval biztos lehet abban, hogy a vízelvezetés gyors és hatékony lesz, akár súlyos árvizek vagy tartályok kiürítésekor is. A szivattyú robosztus kialakítása és automatikus működése lehetővé teszi, hogy minden helyzetben megbízhatóan működjön.

Vásároljon most a csome.hu webáruházban, és szerezze be az AL-KO DRAIN 10000 búvárszivattyút, hogy könnyedén kezelhesse a legnehezebb szivattyúzási feladatokat!


csome.hu
csome.hu-ajánlatkérés

AL-KO
33 900 Ft

Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Adatok
Vélemények
Adatok
Motorteljesítmény
650 W
Maximális szállítási mennyiség
10000 LPH
Maximális emelőmagasság
8 M
Raktárkészlet
2 db
Cikkszám
112825
Tömeg
8 kg/db
Vélemények