GYÉMÁNT POR - DULUX EASYCARE VÍZTASZÍTÓ LATEX BELTÉRI FALFESTÉK - 2,5L

GYÉMÁNT POR - DULUX EASYCARE VÍZTASZÍTÓ LATEX BELTÉRI FALFESTÉK - 2,5L
GYÉMÁNT POR - DULUX EASYCARE VÍZTASZÍTÓ LATEX BELTÉRI FALFESTÉK - 2,5L
GYÉMÁNT POR - DULUX EASYCARE VÍZTASZÍTÓ LATEX BELTÉRI FALFESTÉK - 2,5L
GYÉMÁNT POR - DULUX EASYCARE VÍZTASZÍTÓ LATEX BELTÉRI FALFESTÉK - 2,5L

GYÉMÁNT POR színű beltéri falfesték. A Dulux EasyCare termékek ínyencség azoknak, akik érzékenyek a tisztaságra, és szeretnék falaikat sokáig makulátlanul megőrizni. A Dulux EasyCare az első beltéri falfesték forradalmian új vízlepergető tulajdonsággal, egyedülálló összetételének köszönhetően taszítja és a legtöbb folyékony szennyeződést a falakon, amelyek nem hatolnak be mélyen a bevonatba. Rendkívül strapabíró felületet alkot, a kosz pedig gyerekjáték! Falaink rendkívüli hatásoknak vannak kitéve a használat során. Por, sár, kifröccsenő folyadék, gyerekrajzok – csak néhány a függőleges felületekre leselkedő veszélyek közül. Egy falrengető esemény nem tűnik akkora csapásnak, ha tudjuk, hogy a Dulux EasyCare mindig ki tud húzni egy nehéz helyzetből. Egy egyszerű faltörlés is elég, az apró incidensek nyomtalanul eltűnnek, nem kell képeket új helyre akasztani, vagy szekrényeket tolni a foltok előtt.


csome.hu
csome.hu-ajánlatkérés

Dulux
7 740 Ft

Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Vélemények
Részletek

Alkalmazás

Felhasználás előtt alaposan keverje meg! A legjobb eredmény elérése érdekében a festéshez használjon rövidszőrű (10-18 mm) Dulux hengert vagy szintetikus szálú ecsetet. A festéket NE hígítsa! A festéket vigye fel 1-2 rétegben, a második réteg előtt várjon 2-4 órát. Festéskor a hőmérséklet legyen +10 °C és +28 °C között, a relatív páratartalom 80% alatt. Festés után a szerszámokból a lehető legtöbb festéket távolítsa el, majd mossa ki tiszta vízzel. A friss foltokat azonnal távolítsa el puha, vizes-mosószeres szivaccsal.

Dulux EasyCare - Állja a sarat!

Kifröccsent a kávé, a kóla, esetleg gyümölcslé került a falra? A legjobb családokban is előfordul. A gyerekek rajztáblának hiszik a falakat és ott élik ki kreativitásukat? Hagyjuk őket kibontakozni. A szebb alkotások maradjanak, a kevésbé sikerülteket távolítsuk el nedves ronggyal!

Hidrofób beltéri falfesték

Víztaszító technológiájának köszönhetően ellenáll a folyékony szennyeződéseknek és megóvja a bevonatot attól, hogy bármit túlságosan magába szívjon. A folyékony foltokat apró gyöngyökbe rendezve lepergeti a falról, amely ezután vizes, enyhén mosószeres szivaccsal lemosható. Takarítás után festék nem távozik a falról, a színek pedig többszöri tisztítás után is élénkek, ragyogóak maradnak!

10x ellenállóbb

Az EasyCare színes beltéri falfesték túlteljesíti az MSZ EN 13300:2001 szabvány legmagasabb osztályainak követelményeit. A nedves dörzsállóság szerint 1. osztályba sorolható festékek 200 dörzsciklus utáni rétegvastagság vesztesége nem haladhatja meg az 5 μm-t (micron). A Dulux EasyCare rétegvastagság vesztesége 200 dörzsciklus után 1,3 μm (az ÉMI-TÜV SÜD Kft. KERMI osztályának vizsgálata alapján), 2000 dörzsciklus után 10 μm (az Instytut IMPiB Gliwicach vizsgálata alapján).

Matt falfelület

A mosható falfestékek általában nem matt felületet adnak, hiszen egy selyemfényű, vagy fényes felületről könnyebb eltávolítani a szennyeződéseket. Viszont a felületi hibákat is kiemelik az ilyen festékek, éppen ezért kedvelik a fogyasztók inkább a matt festékeket. A Dulux EasyCare hibátlan, mosható, matt felületet ad.

Kiadós és cseppmentes

1 liter falfesték 1 rétegben akár 16 m2 felület kifestésére is elegendő jól előkészített felület esetén.

Könnyen és cseppmenetesen felhordható, így már festéskor is kevesebb szennyeződéssel és kosszal kell számolnunk. Elég a legszükségesebb óvintézkedéseket megtennünk - takarófólia és maszkolószalag segítségével - és már kezdhetjük is a munkát. Ezt nevezzük mi gondtalanságnak!

 

Kiváló fedőképesség, lég- és páraáteresztő felület

A Dulux EasyCare festékeivel dolgozni nem nagy macera. Akár profira bízzuk, akár mi végezzük a munkát, ha a javasolt előkészületi munkákat elvégeztük, a 2 réteg felfestése után tökéletes, homogén felületet fogunk kapni.

Az innovatív receptúra hagyja a falat lélegezni, így a felület páraeteresztő képességű lesz. A lég-és páraáteresztő képességet az Émi-Tüv Süd Kft. KERMI osztályának vizsgálata is megerősítette.

 

Dulux EasyCare színpaletta

Erősek és semlegesek, teltek és szerények, karakteresek és visszahúzódók. Palettánkról te is megtalálod a kedvedre való színt és festéket, amely a foltokat taszítja, téged viszont elcsábít. Ha ezt használod, biztos lehetsz benne, hogy nagy baj nem érhet, a falak egy kis baleset után éppoly makulátlanul ragyognak majd, mintha frissen festették volna őket.

 

 


A kép illusztráció, a termék valóságban eltérhet. Az árváltozás jogát fenntartjuk. 
Raktárkészletről kérem érdeklődjön 06-20-592-9782 vagy festek@csome.hu

Adatok
Fényességi fokozat
Matt
Száradási idő
2-4 óra
Kiadóssága
16m2 / L
Javasolt rétegszám
2
EAN-KÓD
5992457502341
EAN-KÓD 2.
5992457502358
Szín
Barna
Kiszerelés
2,5L
Cikkszám
5992457502341_5992457502358
Tömeg
2,5 kg/db
Vélemények