L30 LISZTES ÜRÖM - PLATINUM EGYRÉTEGŰ BELTÉRI FALFESTÉK POLI-FARBE - 2,5L

L30 LISZTES ÜRÖM - PLATINUM EGYRÉTEGŰ BELTÉRI FALFESTÉK POLI-FARBE - 2,5L
L30 LISZTES ÜRÖM - PLATINUM EGYRÉTEGŰ BELTÉRI FALFESTÉK POLI-FARBE - 2,5L
L30 LISZTES ÜRÖM - PLATINUM EGYRÉTEGŰ BELTÉRI FALFESTÉK POLI-FARBE - 2,5L
L30 LISZTES ÜRÖM - PLATINUM EGYRÉTEGŰ BELTÉRI FALFESTÉK POLI-FARBE - 2,5L

Poli-Farbe Platinum – L30 LISZTES ÜRÖM

A Poli-farbe a webáruházunkban kapható Platinum sorozat falfestéke.  Ez a festék egyrétegű festék magas fényű és tartós tulajdonságokkal.  A belső dekorációban használt festék kivételes tapadást biztosít betonhoz, falazathoz és vinil burkolatokhoz. Új vakolt felületek, régi festett felületek, gipszkarton és tapéta festésére alkalmas. Bevonata matt, tartós, könnyen tisztítható. Ellenáll a víznek és a külső szennyeződéseknek is. Egyrétegű falfesték a Poli-farbe kiváló tapadási tulajdonságaival, tartósságával és kémiai stabilitásával ideális választás beltéri alkalmazáshoz, minden környezetben.  Ezenkívül könnyen felvihető, és nagy területeket is lefed anélkül, hogy több rétegre lenne szüksége!


csome.hu
csome.hu-ajánlatkérés

Poli-Farbe
7 710 Ft

Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Vélemények
Részletek

FELHASZNÁLÁS

A festéket felhasználás előtt gondosan fel kell keverni. A felületnek megfelelő szilárdságúnak, száraznak, por- olaj- és zsírmentesnek kell lennie. A még festetlen mész-, mészcement vakolatokat át kell csiszolni, portalanítani. Régi bevonatoknál a laza, leváló részeket kaparással, csiszolással el kell távolítani, és a falfelületet Poli-Farbe Platinum finomglettel ki kell javítani. Festés előtt minden esetben használjon Poli-Farbe Platinum diszperziós mélyalapozót. A mélyalapozóba 5-10%-ban elkevert Poli-Farbe Platinum falfesték megkönnyíti az alapozást, láthatóvá teszi az alapozott és nem alapozott felületek közötti különbséget, hogy ezt elérjék a Poli-Farbe Platinum falfestéket először külön, a térfogatával kb. azonos mennyiségű mélyalapozóval kell elkeverni, ezután könnyen elkeverhető a teljes mélyalapozó mennyiséggel. A megfelelően előkészített falfelületre egy, vagy maximum két rétegben szükséges a festéket felfesteni. A festéket nem szükséges hígítani. Ha a felhordás módja miatt a hígítás mégis szükséges, 5-10%-ban hígítható. A második réteg felhordása előtt a helyiség és a falfelület hőmérsékletétől függően minimum 2 óra száradási idő szükséges. Tapéta festhetőségét próbafestéssel kell meghatározni. Ekkor a festéket kb. 5% vízzel kell hígítani. A tapéta tiszta, pormentes és ragasztóanyag maradékától mentes legyen. Két réteg festése között legalább 3-4 óra száradási időt kell biztosítani. A nem megfelelő alkalmazástechnikából fakadó hibákért felelősséget nem vállalunk. A termékkel nem lehet dolgozni +5 °C-nál alacsonyabb hőmérsékleten, beleértve a fal és a levegő hőmérsékletét. 

A Poli-Farbe Kft. gyártósoráról 2004. óta gördülnek le a Platinum-termékek.  Az első évben csak fehér színben, de színezhető formában került a boltok polcaira az egyrétegű, csepegésmentes, mosható és illatosított beltéri falfesték. A következő években a fehér szín mellé egyre több szín sorakozott fel a Platinum-palettára. Napjainkra 64 féle színben kapható a termék, amelynek színkínálata évről évre frissül a legújabb trendeknek megfelelően, idén 7 csodás bézses, szürkés árnyalattal gazdagítottuk az eddigi palettát. A termék nem tartalmaz hozzáadott formaldehidet és olyan kémiai vegyületet, amelyet a formaldehid tárolására és folyamatos felszabadítására fejlesztettek ki, ezáltal válik biztonságosabbá a vásárlók számára. 2018-ban elnyerte Az Év Terméke Díjat beltéri falfesték kategóriában.


A kép illusztráció, a termék valóságban eltérhet. Az árváltozás jogát fenntartjuk. 
Raktárkészletről kérem érdeklődjön 06-20-592-9782 vagy festek@csome.hu

Adatok
Anyagszükséglet
15-20 m2/l egy rétegben
Felviteli eszközök
Ecsettel, rövid szőrű hengerrel
Száradási idő
2 óra
Tárolhatóság
5-25 °C hőmérsékleten. Fagyveszélyes!
Javasolt rétegszám
1 vagy 2
Hígitás
Ha a felhordás módja szükségessé teszi, legfeljebb 10%-ban vízzel
EAN-KÓD
5998672181514
EAN-KÓD 2.
5998672181521
Szín
Lisztes üröm
Kiszerelés
2,5L
Cikkszám
5998672181514_5998672181521
Tömeg
2,5 kg/db
Vélemények