LÁNCFŰRÉSZ - AL-KO BKS 45450

Raktárkészlet: 1 db
LÁNCFŰRÉSZ - AL-KO BKS 45450

A Csome.hu webshopon található AL-KO BKS 45450 lánfűrész. Ez egy nagyszerű választás mind az otthoni, mind a kisebb ipari felhasználásra.

Az AL-KO BKS 45450 lánfűrész ideális választás a fákat, ágakat és az egyéb kemény anyagokat vágó munkákhoz. A termék kiváló minőségű és erős anyagokból készült, ami hosszú élettartamot biztosít. Az ergonomikus kialakításnak köszönhetően kényelmesen tartható a kezében, és az optimális súlyelosztásnak köszönhetően kevesebb fáradtságot okoz használat közben. Az AL-KO BKS 45450 lánfűrész 40 cm-es élezett láncával rendelkezik, amelynek hossza kiváló vágási teljesítményt biztosít.

A lánfűrész használata egyszerű és könnyű, de néhány alapvető biztonsági szabályt mindig be kell tartani. Az első és legfontosabb dolog, hogy viseljen megfelelő védőfelszerelést, mint például védőszemüveget, fülvédőt, kesztyűt és védőcipőt. Ügyeljen arra is, hogy a lánfűrészt stabilan tartja és mindig odafigyeljen a munkaterületre. A lánfűrész karbantartása is rendkívül fontos, például a lánc feszességének ellenőrzése és az élesség ellenőrzése, amelyet a lánckezelővel könnyen elvégezhet.

Az AL-KO BKS 45450 lánfűrész rendkívül hasznos eszköz lehet a különböző vágási feladatokhoz. Az erős motor és a élezett lánc kombinációja lehetővé teszi a hatékony vágást és az optimális vágási eredményeket. A termék könnyen kezelhető, és a magas minőségi szabványoknak köszönhetően hosszú élettartamú.

Ha Ön is keresi a tökéletes lánfűrészt az otthoni vagy kisipari felhasználásra, akkor az AL-KO BKS 45450 lánfűrész lesz a megfelelő választás. Rendelje meg most a Csome.hu webáruházban, és élvezze az optimális vágási teljesítmény.


csome.hu
csome.hu-ajánlatkérés

AL-KO
61 900 Ft

Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Vélemények
Részletek

AL-KO

Az AL-KO márka évtizedek óta megbízható partnere azoknak, akik minőségi és hatékony kerti gépeket keresnek. Az AL-KO olyan termékeket kínál, amelyek a legmagasabb minőségi szabványoknak megfelelően készülnek, és sok éven át kiváló teljesítményt nyújtanak.

Az AL-KO márka különösen híres az elektromos és benzines fűnyírók, láncfűrészek, fűnyíró traktorok, valamint a kertépítő gépek és szerszámok széles választékáról. A márka termékei kiváló minőségű alkatrészekből készülnek, és precíz gyártási folyamatok során kerülnek összeszerelésre.

Az AL-KO fűnyírók különösen népszerűek a kerttulajdonosok körében, mert kiváló minőségűek és hatékonyak, valamint a könnyű használat és karbantartás jellemzi őket. Az AL-KO fűnyírók számos hasznos funkcióval rendelkeznek, mint például a nagy teljesítményű vágólap, az ergonomikus kialakítású fogantyú, valamint a nagy kapacitású fűgyűjtő kosár.

Az AL-KO termékek minden igényt kielégítenek, legyen szó akár egy kis kert karbantartásáról, vagy egy nagyobb terület gondozásáról. Az AL-KO termékek magas minőségük és hosszú élettartamuk miatt kiváló befektetést jelentenek a kertészeti gépek és szerszámok területén.

A Csome.hu webshopban széles választékban kínáljuk az AL-KO termékeket, így garantáltan megtalálhatja az Ön igényeinek leginkább megfelelő terméket. Ne habozzon, válassza az AL-KO minőséget a kertészkedéshez, és rendelje meg termékeinket most!


A kép illusztráció, a termék valóságban eltérhet. Az árváltozás jogát fenntartjuk. 
Raktárkészletről kérem érdeklődjön 06-20-592-9782 vagy festek@csome.hu

Adatok
Motorteljesítmény
1.7 KW
Vágásszélesség
40 CM
Meghajtó típusa
Benzines
Raktárkészlet
1 db
Cikkszám
113187
Vélemények