VÍZSZIGETELÉS - MAPELASTIC A+B - MAPEI - 16 KG

VÍZSZIGETELÉS - MAPELASTIC A+B - MAPEI - 16 KG

MAPELASTIC A+B termékünket, mely egy kétkomponensű rugalmas cementkötésű habarcs, és kiválóan alkalmas betonok, úszómedencék és erkélyek vízszigetelésére.

Az építőipar számára az egyik legkényesebb terület az épületek víz elleni védelme, szigetelése, hiszen ha az építkezés során elmarad a megfelelő vízszigetelés, akkor a későbbiekben a nedvesség, a pára és a víz hatása alatt álló szerkezetek nagyon gyorsan károsodásoknak lesznek kitéve, ami jelentős költségeket okozhat az utólagos helyreállításkor. Ezért rendkívül fontos a megfelelő vízszigetelés kialakítása, melynek megoldására kiválóan alkalmas a MAPELASTIC A+B termékünk. A Mapelastic A+B több mint 30 éve, több mint 300 millió m2 vízszigetelés során garantált megbízható megoldást az építőipar számára, és mivel rugalmas cementkötésű habarcs, így kiválóan ellenáll a repedéseknek és a mozgásoknak.Emellett a MAPELASTIC A+B termékünk könnyen és gyorsan alkalmazható, és rendkívül tartós megoldást kínál az építőipari projektek vízszigetelési feladataira. Ha Ön is olyan projektet tervez, ahol fontos a megbízható és tartós vízszigetelés, akkor a MAPELASTIC A+B termékünk kiváló választás lesz. Ne feledje, a megfelelő vízszigetelés nem csak az épület hosszú távú épségét, de a benne lakók egészségét is megóvja.


csome.hu
csome.hu-ajánlatkérés

Mapei
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Vélemények
Részletek

MAPELASTIC

A vizesedésnek, beázásnak leginkább kitett helyek az erkélyek, teraszok, fürdőszobák és a föld felszíne alatti pincék, alagsorok, ezek kivitelezéséhez válassza a kétkomponensű, már sok-sok kivitelezésen és építkezésen bizonyított Mapelastic vízszigetelésünket. A Mapelastic több mint 30 éve, több mint 300 millió m2 vízszigetelés során garantált megbízható megoldást az építőipar számára. Az építőipar egyik legkényesebb területe az épületek víz elleni védelme, szigetelése. Ha a víz, a nedvesség, a pára és nem kívánt hatásaiknak kitett szerkezetrészek megfelelő szigetelése elmarad, úgy igen gyors, biztos károsodásoknak vannak kitéve. Ezért a kivitelezések során fontos a vízszigetelés elkészítése, mivel a későbbiekben az okozott károk utólagos helyreállítási költsége nagyságrendekkel magasabb az építkezés folyamán beépített szigetelőrétegénél.

 • kétkomponensű,

 • víznyomásálló, kiválóan ellenáll a víznyomásnak

 • kenhető

 • rugalmas,

 • könnyen bedolgozható,

 • könnyen javítható,

 • kicsi a helyigénye,

 • kiváló a repedésáthidaló- és tapadóképessége,

 • jól köt szinte minden anyaghoz,

 • káros környezeti hatásoknak ellenálló,

 • kerámia lapokkal vagy üvegmozaikkal száradás után közvetlenül burkolható.


A kép illusztráció, a termék valóságban eltérhet. Az árváltozás jogát fenntartjuk. 
Raktárkészletről kérem érdeklődjön 06-20-592-9782 vagy festek@csome.hu

Adatok
Kiszerelés
32 kg-os (24 kg-os A komponens + 8 kg-os B komponens) és 16 kg-os egységek.
Anyagszükséglet
– 1,7 kg/m2 rétegvastagság mm-enként simítóval felhordva; – 2,2 kg/m2 rétegvastagság mm-enként szórással felhordva.
EAN-KÓD
8022452048364
Kiszerelés
16kg
Cikkszám
8022452048364
Tömeg
16 kg/db
Vélemények
olcsobbat.hu argep.hu simplepay_hu_v2