PRIMER G ALAPOZÓ - MAPEI - 5KG

PRIMER G ALAPOZÓ - MAPEI - 5KG

Ajánljuk önnek a Mapei Primer G -5kg alapozót, amely nagyon alacsony illékony szervesanyag kibocsátású és tökéletes választás gipsz vagy anhidrid felületek kezelésére, mielőtt cementtartalmú termékeket felhordunk rájuk.

A Primer G műgyanta bázisú diszperziós alapozó vízzel hígítható 1:1-től 1:3-ig arányban, és kiválóan alkalmas régi porózus padlók védelmére az aljzatkiegyenlítés előtt, a pormaradványok fixálására, valamint az aljzat nedvszívó képességének egyenletessé tételére aljzatkiegyenlítés vagy ragasztás előtt. Az alapozó tökéletesen száraz felületekre hordható fel, amelyeknek 0,5%-nál kevesebb maradék nedvességtartalmuk van. Az aljzatnak tisztának, száraznak és az olajtól, zsírtól, festéknyomoktól illetve laza részektől mentesnek kell lennie.A Primer G előnye, hogy nagyon alacsony illékony szervesanyag kibocsátású, így környezetbarát és egészségre is biztonságosan használható. Emellett kiválóan alkalmas a gipsz vagy anhidrid felületek előkészítésére, amelyekre cementtartalmú termékeket szeretnénk felhordani. A Primer G használatával az aljzatunk kiegyenlítetté, tiszta és nedvszívóvá válik, így a cementtartalmú termékek ragasztása stabilabb és tartósabb lesz. Vásároljon most a Mapei Primer G alapozóból, hogy biztosan a legjobb minőséget kapja meg és kiválóan felkészíthesse felületeit a következő építkezésre vagy felújításra!


csome.hu
csome.hu-ajánlatkérés

Mapei
11 805 Ft

Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Vélemények
Részletek

Alkalmazási terület: 
Gipsz vagy anhidrid felületek kezelése cementtartalmú termékek felhordása előtt. A kezelendő felület legyen tiszta és nedvszívó. A Primer G-t hígítsa vízzel 1:1-től 1:3-ig arányban régi porózus padlók védelmére az aljzatkiegyenlítés előtt, a pormaradványok fixálására és az aljzat nedvszívó képességének egyenletessé tételére aljzatkiegyenlítés vagy ragasztás előtt. Tökéletesen száraz (0,5%-nál kevesebb maradék nedvességtartalmú) gipsz vagy anhidrid felületekre hordja fel. Az aljzat legyen tiszta, száraz, és az olajtól, zsírtól, festéknyomoktól illetve laza részektől mentes.


A kép illusztráció, a termék valóságban eltérhet. Az árváltozás jogát fenntartjuk. 
Raktárkészletről kérem érdeklődjön 06-20-592-9782 vagy festek@csome.hu

Adatok
Szín
Világoskék
Állag
Folyékony
Kiszerelés
1KG - 5 KG
Gyúlékony
Nem
Száradási idő
2 óra, a hígítástól és az aljzat nedvszívó-képességétől függően
Anyagszükséglet
0,1-0,2 kg/m² a használattól függően
EMICODE
Nagyon alacsony kibocsátású
Eltartható
24 hónapig. Védje a fagytól
Felhordás/Bedolgozható
Hengerrel vagy ecsettel
Bedolgozási hőmérséklet
+5°C és +40°C között
EAN-KÓD
8022452002557
EAN-KÓD 2.
8022452002564
Kiszerelés
5KG
Cikkszám
8022452002564
Tömeg
1 kg/db
Vélemények