Rovarírtó porozószer - Biotoll neopermin plus - 100g

Rovarírtó porozószer - Biotoll neopermin plus - 100g

Örömmel ajánljuk a Rovarírtó porozószert - Biotoll neopermin plus - 100g termékünket, amely hatékonyan védi otthonát az élősködőktől.

Rovarokkal teli otthona vagy éléskamrája nehézkes lehet az életvitel szempontjából, és az ilyen környezetben élősködők okozta betegségek is nagy problémát jelenthetnek. A Rovarírtó porozószert darazsirtásra és fészkeik beporzására használhatja, és hatékonyan védi otthonát az összes mászó rovar, beleértve a hangyákat, poloskákat, csótányokat, bolhákat, tetveket és más élősködőket is. Az emberek és más melegvérűek számára biztonságos, így nem kell aggódnia a használata miatt. Az illata enyhe, és nem gyúlékony, így biztonságosan használható bármelyik helyiségben. A Rovarírtó porozószer előnyei közé tartozik a hatékonyság, az emberek és más melegvérűek számára biztonságos, az enyhe illat, és a nem gyúlékony jellemzők. Használható az otthonában, a lakóhelyiségben, vagy az éléskamrában, hogy megszabaduljon az élősködőktől. Ha a Rovarírtó porozószer - Biotoll neopermin plus - 100g termékünket választja, akkor biztos lehet benne, hogy otthona védett lesz az élősködőkkel szemben. Felhasználási esetek:
- Az éléskamrákban és a konyhában a rovarok, mint például a poloskák, csótányok és hangyák eltávolítása. - A lakóterekben, a tetvek, bolhák és más hasonló élősködők elpusztítása. - A darazsak és fészkeik eltávolítása. Használja a Rovarírtó porozószer - Biotoll neopermin plus - 100g termékünket, hogy megszabaduljon a rovaroktól és élősködőktől otthonában, és élvezze a tiszta, egészséges környezetet.

csome.hu
csome.hu-ajánlatkérés

Biotoll
720 Ft

Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Adatok
Vélemények
Adatok
EAN-KÓD
3830072310281
Kiszerelés
100G
Cikkszám
3830072310281
Tömeg
100 g/db
Vélemények