SALÉTROMKIVIRÁGZÁS ELTÁVOLÍTÓ - 1L

SALÉTROMKIVIRÁGZÁS ELTÁVOLÍTÓ - 1L

SALÉTROMKIVIRÁGZÁS ELTÁVOLÍTÓ - 1L

Salétrom kivirágzás és cementfátyol eltávolító. Nem lesz többé gondja, a salétrom kivirágzásokkal, a felesleges cementfátyol maradékokkal, ha nagy hatású készítményünket alkalmazza! Ez a készítmény alkalmas a különböző helyeken (csőtörések nyomán, szigetelési hiányosságok, nyirkos tégla stb.) megjelenő salétrom kivirágzások megszüntetésére, valamint a nem kívánatos cementfátyol eltávolítására. A salétromtól megtisztított felületet be kell permetezni a szerrel, melyből 1 dl/m² mennyiséget kell a felületre szórni. A pezsgés megszűnése, -ami a kémiai hatás jele - után a kezelt területet le kell mosni, vagy erősen nedves ruhával letörölni. Az erősen salétromos felületet többször kell kezelni. A felesleges cementfátyollal borított felületek csak egyszerűen le kell permetezni és a pezsgés megszűnése után nedves ruhával áttörölni a felületet.


csome.hu

2 770 Ft

Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Vélemények
Részletek

SALÉTROM KIVIRÁGZÁS ELTÁVOLÍTÓ
HASZNÁLATI UTASÍTÁS

Ez a készítmény alkalmas a különböző helyeken megjelenő salétrom kivirágzás megszüntetésére, valamint a nem kívánatos cementfátyol eltávolítására.

Alkalmazásának módja:
Salétrom kivirágzás megszüntetésénél a salétromos felületet először meg kell tisztítani a kivirágzott salétromtól. Valamilyen módon le kell söpörni róla a kivirágzást. A megtisztított felületet be kell permetezni a vegyszerrel, melyből 1 dl/m² mennyiséget kell az első menetben a felületre szórni. A kiszórás után a felületen enyhe pezsgés tapasztalható, mely a kémiai reakció jele. A pezsgés megszűnte után a felületet le kell mosni, vagy erősen nedves ruhával áttörölni. Amikor a kezelt felület már megszáradt újbóli kezelési próbát kell végezni a szerrel. Amennyiben még pezsgés tapasztalható a kezelést meg kell ismételni, mert a nagy mértékű a salétromosságot a szer egyszeri kiszórással nem tudta közömbösíteni.

Cementfátyol eltávolítása:
A nem kívánatos cement maradék csempékről, és egyéb helyekről a szerrel kiválóan eltávolítható. A kezelendő felületet be kell permetezni a szerrel, amely erős pezsgés közben feloldja a vékony cementréteget. Szükség esetén a kezelést vastagabb cementréteg esetén többször meg kell ismételni. A kezelés befejezése után a felületet le kell mosni.

A szer alkalmazása során- mivel erősen savas az anyag- védőszemüveg és gumikesztyű alkalmazása kötelező! 

A szert más anyaggal keverni tilos!

A tárolás gyermekektől gondosan elzárva sötét, irritatív hűvös, de fagymentes helyen történjen!


A kép illusztráció, a termék valóságban eltérhet. Az árváltozás jogát fenntartjuk. 
Raktárkészletről kérem érdeklődjön 06-20-592-9782 vagy festek@csome.hu

Adatok
EAN-KÓD
5998463513753
EAN-KÓD 2.
5998463512923
Cikkszám
5998463513753_5998463512923
Vélemények