SÖTÉTZÖLD - CELLKOLOR SELYEMFÉNYŰ ZOMÁNCFESTÉK - POLI-FARBE - 800ML

SÖTÉTZÖLD - CELLKOLOR SELYEMFÉNYŰ ZOMÁNCFESTÉK - POLI-FARBE - 800ML
SÖTÉTZÖLD - CELLKOLOR SELYEMFÉNYŰ ZOMÁNCFESTÉK - POLI-FARBE - 800ML
SÖTÉTZÖLD - CELLKOLOR SELYEMFÉNYŰ ZOMÁNCFESTÉK - POLI-FARBE - 800ML
SÖTÉTZÖLD - CELLKOLOR SELYEMFÉNYŰ ZOMÁNCFESTÉK - POLI-FARBE - 800ML

SÖTÉTZÖLD Zománcfesték. Fa- és fa eredetű felületek dekoratív és védő festéséhez alkalmazható: kültéri és beltéri ablakokhoz, ajtókhoz, bútorokhoz, kapukhoz, kerítésekhez.

Kül- és beltéri fa- és fémfelületek védő és dekoratív festésére szolgáló, könnyen kezelhető, oldószeres zománcfesték. Ellenáll a mechanikus és az időjárási hatásoknak, valamint a fertőtlenítőszereknek. Nehezen gyulladó bevonatréteget képez és élénk, tartós színeket biztosít. Kül- és beltéri felületekre. Ellenáll a mechanikus és az időjárási hatásoknak. Ellenáll a fertőtlenítőszereknek*. Nehezen gyulladó bevonatréteg**. Fa- és fémfelületekre. Tartós és élénk színek. Alkalmazási terület: Beltéri ajtók. Kerítések, palánkok, kapuk, korlátok. Ablakok. Oldalunkon 0,4L; 0,8L; 1L kiszerelésekben találja. 


csome.hu
csome.hu-ajánlatkérés

Poli-Farbe
3 980 Ft

Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Vélemények
Részletek

FELHASZNÁLÁS

Előkészítés – a festésre szánt felületeknek száraznak, tisztának, portalannak, zsír-, gyantafolt- és rozsdamentesnek kell lennie. A gyantás és zsíros részeket POLI-FARBE SZINTETIKUS HÍGÍTÓ segítségével kell megtisztítani. Azon kültéri faelemeket, amelyek korábban nem kerültek lefestésre, fakonzerváló szerrel kell impregnálni, majd POLI-FARBE CELLKOLOR UNIVERZÁLIS KORRÓZIÓGÁTLÓ ALAPOZÓ-val átfesteni. A fémelemeket POLI-FARBE CELLKOLOR UNIVERZÁLIS KORRÓZIÓGÁTLÓ ALAPOZÓ-val kell kezelni. A lazán tapadó festékrétegeket el kell távolítani, utána alapozni. A jó minőségű bevonatokat érdesíteni kell finom csiszolópapírral, majd alapozni.
Festés – a felkevert zománcfestéket ecsettel, hengerrel vagy szórással kell felvinni (szükség esetén 2%-ig lehet hígítani POLI-FARBE SZINTETIKUS HÍGÍTÓ-val): 1-2 rétegben, 24 órás időközzel. Különböző gyártási tételű, de ugyanazon színű festékkel történő festés esetén össze kell ezeket keverni a színeltérések elkerülése miatt. A festési munkálatokat +10 °C és +30 °C közötti környezeti hőmérsékleten kell elvégezni, ahol a levegő páratartalma alacsonyabb 80%-nál. A környezet és a felület ennél magasabb hőmérséklete megnehezítheti a felvitelt, és nem kielégítő dekorációs eredményt okozhat. A bevonat végleges fényessége körülbelül 2 hét után fejlődik ki. 
Hígítás és az eszközök tisztítása – POLI-FARBE SZINTETIKUS HÍGÍTÓ-val. Száradási idő +20 °C hőmérsékleten és 55%-os páratartalom mellett – 16 órán belül. Részletes információ a műszaki adatlapon található.


A kép illusztráció, a termék valóságban eltérhet. Az árváltozás jogát fenntartjuk. 
Raktárkészletről kérem érdeklődjön 06-20-592-9782 vagy festek@csome.hu

Adatok
Fényességi fokozat
Selyemfényű
Felviteli eszközök
Ecsettel, szivacshengerrel, szórással
Száradási idő
24 óra után, érintésszáraz 16 óra után (20 °C-on)
Kiadóssága
16 m2/L
Javasolt rétegszám
1-2 réteg
Hígitás
Szintetikus hígítóval
EAN-KÓD
5998672188735
EAN-KÓD 2.
5998026302008
Szín
Zöld
Kiszerelés
800ML
Cikkszám
5998672188735
Tömeg
800 g/db
Vélemények